Exclusive Military Hardware

2018. december 18. 19:43 - Harrdder

Az élvezet fókuszában a BREN 2 gépkarabély!

A Magyar Honvédség új kézifegyverei női szemmel!

Rendhagyó poszt következik, egy vendégszerzőtől. A fegyverek ismertetését általában komolyan vesszük, és legtöbbször férfiak érdeklődését keltik fel az írások. Pedig vannak hölgyek is, akik szívesen olvasnak ilyen témákról, ráadásul a felhasználók közt szintén megtalálhatjuk őket, legyenek katonák, vagy más egyenruhások. A civil lőtereken is megfordulnak a gyengébb nemből jónéhányan. Puska Fruska írásából nemcsak a humor, hanem valódi igények is kiolvashatóak. Fogadjátok sok empátiával a következő sorokat! A képek átszínezéséért elnézést kérek a képeken szereplő katonáktól! 

 

dscn0039_1.JPG

 Egy szőke szösszenet, hátha lesz benne néhány részlet, amely megmosolyogtat ...

Védelmező, macsó katonáink új fegyvereket kaptak! Az ünnepélyes átadásról készült fényképes beszámolók alapján elmondhatom, az eseményen a tesztoszteron igen magas szinten koncentrálódott. Sajnos ennek ellenére pont a női résztvevők voltak kevesen. Nos az esemény, ami ekkora izgalmakra adott okot a férfiak kedélyállapotára vonatkozóan, az a BREN 2-esek és Scorpion EVO3-asok látványa volt. Az MP-snek is nevezett katonai rendészek alakzatban felsorakoztak, szép 2015M egyenruhába bújtak. Az új, erotikfekete, tenyérbe simuló gépkarabélyokat ölelő látványuk magasan felülmúlja a férfierőről alkotott elképzeléseket és női álmokat. A kihelyezett standokon közelebbről is meg lehetett ismerkedni az összes típussal, amelyeknek hazai összeszereléséről és majdani gyártásáról már korábban szó volt. Az ismerkedő délutánon megjelent a honvédelmi miniszter, aki megerősítette, hogy a selyemacél tapintású géptüzelők hadrendbe állítása megtörtént, továbbá azt is, hogy a katonák a kézi fegyverekkel már lövészetet is végrehajtottak. (Hölgyeim nem elcspögni!) Igaz, ez az első széria, mint már említettem, Csehországban gyártódott, de idehaza szerelték össze, azonban hamarosan beszerzik azokat a gépeket, amelyeken megindulhat a teljes körű hazai gyártás. (Zárójelben említeném meg hogy a kiskunfélegyházi üzemben lehet a munkára jelentkezni)

 

 48380552_350588992400717_2491109606097420288_n_1.jpg

A szakértő szemek észrevehették, hogy a rendszeresített és bemutatott BREN 2-esek 5,56 űrméretűek, de a hazai előállítás során képesek lesznek előállítani ettől nagyobb méreteket is, igény szerint, férfiak és nők számára egyaránt. Egyedül a gránátvetőn (hatalmas tűzerő) nem lesz látható a Made in Hungary felirat, mivel ez a hazai piacon biztosan nem lesz keresett nagy számban, és a gyártásából profit így nem keletkezne. Akinek azonban mégis erre volna szüksége, az a cseh kollégáktól továbbra is megrendelheti vágyának tárgyát. A gyártó üzem teljesítményének növelésére azért is szükség van, mert nemcsak a Magyar Honvédseregség hanem a rendvédelmi szervek számára is ezeket kütyüket és kiegészítőiket fogják rendszeresíteni. Érthetően ez annyit jelent, hogy nem csak a terepruhás katonák, hanem a kék egyenruhások is ezt fogják használni, tehát az alvilági figuráknak és terroristáknak egyaránt ezzel lesz szétlőve a segge.

48368170_371034613651359_4017108574378393600_n_1.jpg

A kisméretű Scorpion EVO 3-as valóban jobban illene a gyengébb nem kezeibe.  

Na de nézzük, milyen jó hírek vannak a női felhasználóknak. Sok műanyagot használtak fel mindegyik fegyvernél, vagyis a tömegük viszonylag csekély maradt, így a kisebb testalkatú hölgyek is könnyen kezelni tudják mindegyiket. Nekik kedvezhet az szintén, hogy a gépkarabély és a géppisztoly válltámaszának hossza állítható, rövidebb karral is kényelmesen kézben tarthatóak. A válltámasz egyébként behajtható, így rövid változatban könnyedén ülhetünk be az autónkba, nem akad el az ajtóban. Dizájnban érdekes újdonság lehet, hogy a BREN 2-es  lángrejtőjének kör alakzatra spirálozott hármas villája ígéretes. 

dscn0084.JPG

 

 dscn0074_1.JPG

A jól megmunkált pisztolyokból rövidebb és hosszabb csövű egyaránt van. Igény szerint a pisztolyok markolatállításához szükséges modulok is a kínálatban vannak, keresztbe bordázott változatban.  Sajnos van rossz hír is, egyelőre csak a fentiekben már említett erotikfekete színben elérhető. 

 dscn0054.JPG

Végezetül pedig térjünk ki néhány szó erejéig az új, 2015 mintájú gyakorlóruhára: Egy jó pasinál jobb a több, és amikor megsokszorozva kínálják eléd a képzeletedben élő FÉRFIT, na akkor olvad ki a női biztosíték! És mi erre a legjobb eszköz? Hát persze, hogy az uniformis! Ott szűk és ott bő, ahol kell! Hangsúlyozva a vállak széllességét, csípő feszességét! A terepmintás hacuka ha kiválóan is álcáz a műveleti területeken, a női szemek előtt akkor is virít, akárcsak a vörös rúzs az ajkakon!

 

1 komment
Exclusive Military Hardware
süti beállítások módosítása